Informasjon til deg som har kjøpt gris fra Sypriansen småbruk 2023

862

Grisene forlot gården onsdag 18.10 og i følge slakter Jens Eide vil de være klare for henting mandag eller tirsdag i uke 43.
Direktelevering i Telemark:
Levering som kjøl vil være mulig samme dag som vi henter hos slakteren for de som bor i Bø eller Notodden-området. Dette blir sannsynligvis mandag 23.oktober eller onsdag 25.oktober. Alle pakker som ikke leveres denne dagen vil bli fryst. Ta kontakt via skjema nederst på siden for avtale. Nærmere info om dato vil bli gitt direkte for de som avtaler dette.
Levering på Reko Midt-Telemark og Reko Notodden:
For de som vil ha levering via Reko torsdag 02.november, vær snill og angi det via kontaktskjemaet nederst på siden. Pakken vil da være fryst.
Levering i Oslo:
For de som bor i Oslo og omegn vil levering bli som frys søndag 29.oktober. På grunn av trafikk og tidsbruk i Oslo så kan vi dessverre ikke levere på døra, men håper på forståelse for at utlevering blir fra parkeringsplassen ved Tveita senter. Tidspunkt vil være kl 14-16 om ikke annet er avtalt. Passer ikke dette så kan levering også avtales for onsdag 01.november.
For alle:
Betaling av restbeløp foregår som tidligere opplyst via Vipps eller kontant ved levering hvis ikke annet er avtalt. Vekt per kvart gris forventes å være ca 22-24kg. Hvis du har noen preferanse for større eller mindre pakke, oppgi dette i kommentarfeltet, så skal vi prøve å etterkomme ønsker så langt det lar seg gjøre.
Vi vil takke på forhånd alle som har bestilt gris av oss, og håper og tror at dette vil være akkurat så bra som vi forventer. Første sesong med utegris i Telemark har vært utrolig givende, spennende, slitsomt og lærerikt, men har absolutt gitt mersmak. Videre vil vi hovedsakelig drive med ullgris eller en hybrid av denne, så vi håper at flere har lyst til å bli med videre og se hvordan disse utvikler seg og til slutt bidrar til kvalitetsmiddager rundt om. Vi regner med slakt 2-3 ganger per år.
Ved denne driftsformen så er også markedsføringsbudsjett en ikke-eksisterende post, så om du er fornøyd med våre produkter og service så håper vi du vil anbefale oss til kjente og kjære. Det setter vi enorm pris på og det hjelper oss å fortsette med å lage norsk kortreist kvalitetsmat.
Vi sees ved utlevering!

Her finner du oss!
Informasjon til deg som har kjøpt gris fra Sypriansen småbruk 2023

Grisene forlot gården onsdag 18.10 og i følge slakter Jens Eide vil de være klare for henting mandag eller tirsdag i uke 43.
Direktelevering i Telemark:
Levering som kjøl vil være mulig samme dag som vi henter hos slakteren for de som bor i Bø eller Notodden-området. Dette blir sannsynligvis mandag 23.oktober eller onsdag 25.oktober. Alle pakker som ikke leveres denne dagen vil bli fryst. Ta kontakt via skjema nederst på siden for avtale. Nærmere info om dato vil bli gitt direkte for de som avtaler dette.
Levering på Reko Midt-Telemark og Reko Notodden:
For de som vil ha levering via Reko torsdag 02.november, vær snill og angi det via kontaktskjemaet nederst på siden. Pakken vil da være fryst.
Levering i Oslo:
For de som bor i Oslo og omegn vil levering bli som frys søndag 29.oktober. På grunn av trafikk og tidsbruk i Oslo så kan vi dessverre ikke levere på døra, men håper på forståelse for at utlevering blir fra parkeringsplassen ved Tveita senter. Tidspunkt vil være kl 14-16 om ikke annet er avtalt. Passer ikke dette så kan levering også avtales for onsdag 01.november.
For alle:
Betaling av restbeløp foregår som tidligere opplyst via Vipps eller kontant ved levering hvis ikke annet er avtalt. Vekt per kvart gris forventes å være ca 22-24kg. Hvis du har noen preferanse for større eller mindre pakke, oppgi dette i kommentarfeltet, så skal vi prøve å etterkomme ønsker så langt det lar seg gjøre.
Vi vil takke på forhånd alle som har bestilt gris av oss, og håper og tror at dette vil være akkurat så bra som vi forventer. Første sesong med utegris i Telemark har vært utrolig givende, spennende, slitsomt og lærerikt, men har absolutt gitt mersmak. Videre vil vi hovedsakelig drive med ullgris eller en hybrid av denne, så vi håper at flere har lyst til å bli med videre og se hvordan disse utvikler seg og til slutt bidrar til kvalitetsmiddager rundt om. Vi regner med slakt 2-3 ganger per år.
Ved denne driftsformen så er også markedsføringsbudsjett en ikke-eksisterende post, så om du er fornøyd med våre produkter og service så håper vi du vil anbefale oss til kjente og kjære. Det setter vi enorm pris på og det hjelper oss å fortsette med å lage norsk kortreist kvalitetsmat.
Vi sees ved utlevering!

