Få dreisen på det digitale

Norske Gårder ønsker å være en sentral bidragsyter i digitalisering og kompetanseheving av bonden og landbruksindustrien. Derfor har vi laget noen enkle og effektive løsninger som øker trafikken til din nettside og gård. Vi hjelper også til med foto og videoproduksjon som viser gården din fra sin beste side. Snakk med oss om du trenger råd og hjelp til å bli synlig på nett.

Få egen nettadresse

Foto og video av gården

Gratis QR-koder til produktmerking

Teknisk support og veiledning

Get digital help with you products.
Get digital help with you products.

Qr-koder på produkter

Qr-code for your product

Det har blitt veldig vanlig å bruke QR-koder i disse dager, og vi hjelper deg med å få dette inn på dine produkter. Kontakt oss, så hjelper vi med følgende:

  • Vi sender en elektronisk QR-kode på e-post. Dette er en gratistjeneste fra oss når du har gården din på Norske Gårder.
  • Vi kan integrere QR-koden i produktetiketten ved hjelp av vår designer, og sender etiketten elektronisk.
Qr-code for your product

Foto og video til hyggelige priser

Å være synlig på internett er veldig viktig, og det er her Norske Gårder tar en aktiv rolle for å hjelpe bønder å bli mer synlig på nett. Her ser du eksempel på en video vi har gjort for en bonde. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om foto og video.

Din egen nettadresse

Vi hjelper deg med å registrere en nettadresse som peker til din egen nettside. Dette er viktig både med tanke på markedsføring og for at Google finner deg når potensielle kunder søker.

Ta kontakt så hjelper vi deg i gang.