Stykningsdelene selges vanligvis i hele stykker, nå er de delt i mindre porsjoner - størrelse varierer litt innen pakkene, men de er på rundt 3kg Culotte, med fettlokk som gir smak til kjøttet under tilberedning. 7-1200g Flanksteak, smaksrik fra dyrets side, helstek og skjær i strimler til fajitas og biffsalater. 3-400g Flatiron steak, grove fibre, men mørt og smakfullt 450-600g Skirt steak, smaksrikt, tynt og langt, kanskje en biffsandwich. 3-500g Brisket, langtidsgrilling, gjerne krydre og marinere først, noe fett som smelter og gir god smak 8-1100g Alle stykkene har litt ulik tilberedning og anbefalt oppdeling, mye smak i disse. Alle stykkene er selvfølgelig av kvigekjøtt fra Helgeruds Charolais Det finnes også hele stykker av disse om du blir hekta på smaken 😀🐮 Har også noen få enkeltpakker i små størrelser eks Brisket, flatiron og skirt steak