Unik mulighet til å smake og tilberede 5 ulike stykningsdeler som mange ikke kjenner så godt.
Stykningsdelene selges vanligvis i hele stykker, nå er de delt i mindre porsjoner - størrelse varierer litt innen pakkene, men de er på rundt 3kg
Culotte, med fettlokk som gir smak til kjøttet under tilberedning. 7-1200g
Flanksteak, smaksrik fra dyrets side, helstek og skjær i strimler til fajitas og biffsalater. 3-400g
Flatiron steak, grove fibre, men mørt og smakfullt
450-600g
Skirt steak, smaksrikt, tynt og langt, kanskje en biffsandwich. 3-500g
Brisket, langtidsgrilling, gjerne krydre og marinere først, noe fett som smelter og gir god smak
8-1100g
Alle stykkene har litt ulik tilberedning og anbefalt oppdeling, mye smak i disse.
Alle stykkene er selvfølgelig av kvigekjøtt fra Helgeruds Charolais
Det finnes også hele stykker av disse om du blir hekta på smaken 😀🐮
Har også noen få enkeltpakker i små størrelser eks
Brisket, flatiron og skirt steak

1061

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker å vite mer om Helgerud Gård!

419 00 504
Her finner du oss!
Meny
Unik mulighet til å smake og tilberede 5 ulike stykningsdeler som mange ikke kjenner så godt.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker å vite mer om Helgerud Gård!

419 00 504

Torill Helgerud