Syrnet melk med norske villblåbær.
Syrnet melk, upasteurisert helmelk med norske villblåbær.
Laget med håndkraft i vårt mini-meieri med melk fra gårdens Jersey kuer.
Jersey melk er unik og har høyt innhold av protein og fett.
Smaken vil variere med sesong ettersom hvilket fôr kuene spiser.

2784

Melken er syrnet med kultur ved 20°C i 24 timer, deretter kjølt ned til 4 °C før tapping på poser.
Upasteurisert syrnet melk er rik på melkesyrebakterier til glede for tarmen vår.
Upasteurisert produkter anbefales ikke til gravide.
Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker å vite mer om Hagvoll!

+47 995 66 234
Her finner du oss!
Meny
Syrnet melk med norske villblåbær.

Melken er syrnet med kultur ved 20°C i 24 timer, deretter kjølt ned til 4 °C før tapping på poser.
Upasteurisert syrnet melk er rik på melkesyrebakterier til glede for tarmen vår.
Upasteurisert produkter anbefales ikke til gravide.
Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker å vite mer om Hagvoll!

+47 995 66 234

Ragnhild Fuglestveit