Syrnet melk
Syrnet melk, upasteurisert helmelk.
Laget med håndkraft i vårt mini-meieri med melk fra gårdens Jersey kuer.
Jersey melk er unik og har høyt innhold av protein og fett.
Smaken vil variere med sesong ettersom hvilket fôr kuene spiser.

4149

Dagsfersk melk er syrnet med kultur ved 20°C i 24 timer, deretter kjølt ned til 4 °C før tapping på poser.
Upasteurisert syrnet melk er rik på melkesyrebakterier til glede for tarmen vår.
Upasteurisert produkter anbefales ikke til gravide.
Vår Syrnet Melk er Finalist i Det Norske Måltid 2024 i kategorien Årets Meieri!
Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker å vite mer om Hagvoll!

+47 995 66 234
Her finner du oss!
Meny
Syrnet melk

Dagsfersk melk er syrnet med kultur ved 20°C i 24 timer, deretter kjølt ned til 4 °C før tapping på poser.
Upasteurisert syrnet melk er rik på melkesyrebakterier til glede for tarmen vår.
Upasteurisert produkter anbefales ikke til gravide.
Vår Syrnet Melk er Finalist i Det Norske Måltid 2024 i kategorien Årets Meieri!
Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker å vite mer om Hagvoll!

+47 995 66 234

Ragnhild Fuglestveit