Salte Jønnbrød med smak av skog og fjell.

1512

Jeg lager salte jønnbrød med lokalt speltmel, salt fra Romsdalsfjorden, egenprodusert fløte, egg fra eget hønsehus, i tillegg til mjødurt, krekling, einebær og furubark jeg har sanket i nærnaturen til Roltdal nasjonalpark. Smaker fortreffelig til ostebordet eller med rømme og spekemat av vilt.
Jeg har skrevet et blogginnlegg om salte Jønnbrød:
Jønnbrød — Berge Gård i Selbu (xn--bergegrd-f0a.no)
Innhold: speltmel*, smør*, egg*, fløte*, furubark*, salt, einebær, mjødurt, sukker, hjortesalt, krekling, fenikkel
ca. 110gr - 10 stk pr pakke

Her finner du oss!
Salte Jønnbrød med smak av skog og fjell.

Jeg lager salte jønnbrød med lokalt speltmel, salt fra Romsdalsfjorden, egenprodusert fløte, egg fra eget hønsehus, i tillegg til mjødurt, krekling, einebær og furubark jeg har sanket i nærnaturen til Roltdal nasjonalpark. Smaker fortreffelig til ostebordet eller med rømme og spekemat av vilt.
Jeg har skrevet et blogginnlegg om salte Jønnbrød:
Jønnbrød — Berge Gård i Selbu (xn--bergegrd-f0a.no)
Innhold: speltmel*, smør*, egg*, fløte*, furubark*, salt, einebær, mjødurt, sukker, hjortesalt, krekling, fenikkel
ca. 110gr - 10 stk pr pakke

